Pronájem reprezentativní kanceláře 132 m2, Praha 1 - Nové Město, centrum města, velká terasa, výtah

Pronájem reprezentativní kanceláře 132 m2, Praha 1 - Nové Město, centrum města, velká terasa, výtah

Popis nabídky

Nabízíme k pronájmu prostory vhodné pro reprezentativní kancelář o celkové výměře 131,9 m2. Dispozice prostor je řešená jako 3+1 s prostornou terasou. Prostory se nacházejí ve zrekonstruovaném historickém domě přímo v centru Prahy – Nové Město, ulice Mezibranská. Jedinečný charakter doplňují zachované historické prvky.

S ohledem na aktuální situaci umožňujeme také video prohlídky. Běžné prohlídky probíhají za zvýšených bezpečnostních opatření s použitím všech ochranných pomůcek vč. jednorázových rukavic, které nabízíme i svým klientům.

Kanceláře jsou situovány ve 2. patře cihlového domu a sestávají ze tří neprůchozích pokojů, kuchyně, koupelny, samostatného WC a chodby. Celkový výměra činí 131,9 m2. Velkou předností je prostorná terasa orientována do klidného vnitrobloku, které rozloha je 92,7 m2. V pokoji s výhledem na Čelakovského sady se nachází zrenovovaný původní krb. Další pokoj je orientován také do Mezibranské ulice s výhledem na Čelakovského sady a najdeme v něm originální malovaný strop, který patří mezi nejzachovalejší a nejhodnotnější dekorace vnitřní Prahy. Třetí pokoj a kuchyně jsou orientovány do klidného vnitrobloku. Koupelna je přístupná z tohoto pokoje a také z chodby. V kuchyni se nachází moderní kuchyňská linka a je z ní přímý vstup na terasu. V bytě jsou zachované také původní dřevěné parkety. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel.

Historický dům prošel citlivou rekonstrukcí a velkou výhodou je nový výtah. Ve vnitrobloku se nachází společná udržovaná zahrada s pergolou a sezením, která je v případě zájmu volně přístupná obyvatelům domu a nabízí možnost relaxace uprostřed města.

Skvělá lokalita přímo v centru Prahy. V blízkosti Václavského náměstí, hlavního vlakového nádraží, Vinohrad. Možnost zajistit také parkování v garážích v Krakovské ulici.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresPraha 2
Část obceNové Město
UliceMezibranská
č. domovní / č. orientační1668 / 1668
Informace o nabídce
Typ smlouvyPronájem
Číslo zakázky71028
Datum aktualizace10.10.2023
Druh objektuCihlová
VybavenoNe
Zastavěná plocha m2131
Plocha parcely m2131
Plocha užitná m2131
Počet míst k parkování1
Počet balkónů1
Plocha terasy m292
Počet teras1
OstatníVýtah
StavbaOstatní
Počet bytů10
Datum nastěhování21.03.2020
Počet podlaží objektu5
Číslo podlaží v domě3
Popis prostoru
Typ domuPřízemní
Druh prostorKanceláře
Stav prostoruVelmi dobrý
OdpadKanalizace
PlynPlynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška78/2013 Sb.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktní formulář

Tato nemovitost už má svého nového nájemníka. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
phone: fname: