Pronájem reprezentativní kanceláře 132 m2, Praha 1 - Nové Město, centrum města, velká terasa, výtah

Pronájem reprezentativní kanceláře 132 m2, Praha 1 - Nové Město, centrum města, velká terasa, výtah

Description

Nabízíme k pronájmu prostory vhodné pro reprezentativní kancelář o celkové výměře 131,9 m2. Dispozice prostor je řešená jako 3+1 s prostornou terasou. Prostory se nacházejí ve zrekonstruovaném historickém domě přímo v centru Prahy – Nové Město, ulice Mezibranská. Jedinečný charakter doplňují zachované historické prvky.

S ohledem na aktuální situaci umožňujeme také video prohlídky. Běžné prohlídky probíhají za zvýšených bezpečnostních opatření s použitím všech ochranných pomůcek vč. jednorázových rukavic, které nabízíme i svým klientům.

Kanceláře jsou situovány ve 2. patře cihlového domu a sestávají ze tří neprůchozích pokojů, kuchyně, koupelny, samostatného WC a chodby. Celkový výměra činí 131,9 m2. Velkou předností je prostorná terasa orientována do klidného vnitrobloku, které rozloha je 92,7 m2. V pokoji s výhledem na Čelakovského sady se nachází zrenovovaný původní krb. Další pokoj je orientován také do Mezibranské ulice s výhledem na Čelakovského sady a najdeme v něm originální malovaný strop, který patří mezi nejzachovalejší a nejhodnotnější dekorace vnitřní Prahy. Třetí pokoj a kuchyně jsou orientovány do klidného vnitrobloku. Koupelna je přístupná z tohoto pokoje a také z chodby. V kuchyni se nachází moderní kuchyňská linka a je z ní přímý vstup na terasu. V bytě jsou zachované také původní dřevěné parkety. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel.

Historický dům prošel citlivou rekonstrukcí a velkou výhodou je nový výtah. Ve vnitrobloku se nachází společná udržovaná zahrada s pergolou a sezením, která je v případě zájmu volně přístupná obyvatelům domu a nabízí možnost relaxace uprostřed města.

Skvělá lokalita přímo v centru Prahy. V blízkosti Václavského náměstí, hlavního vlakového nádraží, Vinohrad. Možnost zajistit také parkování v garážích v Krakovské ulici.

Parameters

Location
DistrictPrague 2
Part of cityNové Město
StreetMezibranská
House number1668 / 1668
Information about the property
Contract typeLease
Order number71028
Date10.10.2023
Object kindBrick
EquippedNo
Built area m2131
Lot area m2131
Usable area m2131
Number of parking places1
Number of balconies1
Terrace area m292
Number of terraces1
OtherLift
BuildingOther
Number of flats10
Date of moving in21.03.2020
Number of building floors5
Number of floor in building3
Note area
Type of houseGround floor
Type of areasOffices
Condition areaVery good
WasteSewerage
GasGas line
Energy performance certificate
Energy efficiency classG - Extremely wasteful
Energy Performance Certificate drawn up in accordance with78/2013 Sb.

Are you interested in this property?

Contact form

This property already has a new tenant. Are you interested in similar property? Email us and We will help you find a similar one.
*
*
*
fname: phone: lname: email: