Španělsko - Marbella, apartmán 5+kk, nádherný výhled, 450 m2, terasa, parkování, přímo u moře, bazén

Španělsko - Marbella, apartmán 5+kk, nádherný výhled, 450 m2, terasa, parkování, přímo u moře, bazén
2 950 000 včetně provize, ceny jednotek od 2.950.000 - 4.830.000 EUR Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Hledáte nemovitost ve Španělsku v oblasti Marbella? Rádi Vám poradíme s výběrem. Nabízíme prázdninové nemovitosti, investiční nemovitosti i nemovitosti k trvalému bydlení. Zajistíme pro Vás kompletní realitní servis včetně případného následného pronajímání.

Jedinečný projekt, který se vymyká jakémukoli jinému projektu na pobřeží Marbelly. Prvotřídní rezidenční projekt se nachází přímo u pláže na jednom z posledních volných pozemků s výhledem na nádherné pláže v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Marbelly. Nabízí 96 prostorných apartmánů a dvoj-vily výjimečné kvality, které mají společné zázemí, které nadchne i nejnáročnější klienty.

Projekt se nachází čtyři kilometry východně od centra Marbelly a všech jejích rozmanitých gastronomických, kulturních a volnočasových atrakcí, ve známé oblasti "Las Chapas". Tato klidná a rezidenční oblast vyniká svým pobřežím, na němž se nacházejí nejkrásnější a nejvyhlášenější pláže v Marbelle, a to nejen svým vzhledem, ale i okouzlující atmosférou okolních plážových klubů.

Projekt je postaven v nejvyšším standardu a to včetně společných prostor. Rozlehlý upravený areál má dva venkovní bazény s pečlivě udržovanými zahradami, které jsou díky mírnému sklonu pozemku navrženy tak, aby okolí zkrášlovaly a zároveň dopřávaly svým majitelům nádherný výhled na Středozemní moře. Obyvatelé komplexu se mohou těšit na krásné SPA, posilovnu o rozloze 200 m2, coworkingový prostor, venkovní cvičiště pro meditaci a jógu a 40 metrů dlouhý krytý bazén.

Stejně jako celý komplex byly i apartmány a vily pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly jedinečný zážitek z bydlení - nabízejí výjimečnou škálu materiálů včetně obkladů a dlažeb, prostorné kuchyně se značkovými spotřebiči, soukromý bazén u každé jednotky, klimatizace, systém chytré domácnosti, elektrické žaluzie, podlahové vytápění, uzavřenou garáž pro nejméně dvě vozidla, instalaci pro nabíjení elektromobilů.

Prodejní cena nemovitosti je od 2.950.000 - 4.830.000 EUR.

Parametry nabídky

Lokalita
UliceSkryto
č. domovní / č. orientačníSkryto
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky76283
Datum aktualizace12.01.2024
Druh objektuCihlová
Umístění objektuCentrum obce
VybavenoAno
Užitná plocha m2450
Celková podlahová plocha m2450
Počet teras3
Počet garáží2
Počet bazénů3
Počet podlaží objektu2
Číslo podlaží v domě2
Popis bytu
KategorieByty
Dispozice bytu5+kk
VlastnictvíOsobní
Stav bytuVelmi dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.
Nabídka se nachází v obci Marbella. Pro upřesnění adresy kontaktujte makléře.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
fullname: