Praha, zařízený mezonetový byt 5+1 (250m2) k pronájmu, terasa, Řeznická ul.-Nové Město

Praha, zařízený mezonetový byt 5+1 (250m2) k pronájmu, terasa, Řeznická ul.-Nové Město
70 000 / měsíc + 850 služby na osobu, elktřina a plyn, vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Rádi bychom Vám nabídli k pronájmu zařízený slunný byt, dispozičně řešený jako 5+1, který se nachází ve 4.patře hezkého cihlového domu bez výtahu (výstavba výtahu v jednání), nedaleko Václavského náměstí, v ulici Řeznická.

Dispozice bytu nabízí v první patře: velký obývací pokoj s funkčním krbem a vstupem na prostornou terasu orientovanou do vnitrobloku, dvě samostatné ložnice ( jedna ložnice má koupelnu s vanou, sprchovým koutem a šatnou, druhá ložnice má koupelnu se sprchovým koutem) třetí koupelna se sprchovým koutem, oddělená kuchyně s proskleným jídelním prostorem, šatna a technická místnost s pračkou a sušičkou. Kuchyňská linka je kompletně vybavena veškerými spotřebiči (lednice, plynový sporák, el.trouba,myčka, a mikrovlnka)
Ve druhém patře jsou dva menší pokoje. Byt je vybaven přenosnou klimatizací, na podlahách jsou parkety, v kuchyni je žulová podlaha a v koupelně dlažba, vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel. Byt bude vybavený kompletně nábytkem.

Praha 1 - Nové Město je atraktivní lokalita v samém srdci Prahy s vynikající dopravní dostupností (zastávka metra Karlovo náměstí nebo Můstek jen pár minut od domu a zastávka tramvaje Lazarská 3 minuty od domu). Půvabná část Prahy, jež je vhodná pro náročné klienty, kteří vyhledávají jedinečnou atmosféru starobylých částí města. V okolí dostatek restaurací, Obchodní dům Quadrio, kaváren, obchodů, bank. ZŠ nedaleko. Kulturní vyžití - Řeznické divadlo, divadlo ABC. K dispozici od 12.1.2024.
Pro více informací či prohlídku kontaktujte makléře.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresPraha
Pražský obvodPraha 1
Část obceNové Město
UliceŘeznická
č. domovní / č. orientační656 / 14
Informace o nabídce
Typ smlouvyPronájem
Číslo zakázky76940
Datum aktualizace10.01.2024
K dispozici od12.01.2024
Druh objektuCihlová
Umístění objektuCentrum obce
Typ bytuMezonet
VybavenoAno
Celková podlahová plocha m2250
StavbaOstatní
Datum nastěhování12.01.2024
Počet podlaží objektu4
Číslo podlaží v domě4
Popis bytu
KategorieByty
Dispozice bytu4+1
VlastnictvíOsobní
Stav bytuVelmi dobrý
OdpadKanalizace
PlynPlynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška148/2007 Sb.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
lname: phone: email: fname: fullname: