Praha 6 - Řepy, pronájem zcela nového bytu 2+1 (65m2) s terasou, ulice Selských baterií

Praha 6 - Řepy, pronájem zcela nového bytu 2+1 (65m2) s terasou, ulice Selských baterií
28 000 / měsíc + služby 650Kč/osoba + energie Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Nabízíme k pronájmu nový byt o velikosti 2+1 v přízemí zcela nového třípodlažního domu bez výtahu, v prestižní části obce Řepy na Praze 6. Tato exkluzivní nemovitost zaujme především svou jedinečnou atmosférou.

Byt o rozloze 65m² je k dispozici nezařízený, tak aby si ho mohl každý dovybavit dle svých vlastních představ a potřeb. Vstupující do bytu ocení kvalitně provedenou dubovou podlahu, která dodává prostorům eleganci a příjemnou atmosféru. Na oknech jsou předokenní venkovní žaluzie, která jsou nejúčinnějším prostředkem při regulaci slunečních paprsků. Vytápění prostoru je zajištěno podlahovým vytápěním. Vestavěné skříně poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše osobní věci.

Byt disponuje vstupní chodbou, obývacím prostorem se vstupem na terasu (6m2), moderní kuchyňí s novou kuchyňskou linkou a spotřebiči vysoké kvality, včetně vestavěné lednice/mrazáku, elektr. trouby, indukčního vařiče, myčky na nádobí, mikrovlnné trouby. V bytě je dále prostorná ložnice, která poskytuje dostatek soukromí a vstup na předzahrádku o rozloze cca 10m2. Koupelna je vybavena moderním sprchovým koutem a zvlášť toaletou.

Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Pro obyvatele domu bude k dispozici společná zahrada s posezením a venkovní kuchyňí s grilem. Samozřejmostí je internetové připojení, které je již zahrnuto v ceně a společná televizní anténa. Možnost pohodlného a bezplatného parkování přímo v ulici.

Tento zcela nový byt nabízí jedinečnou příležitost k pronájmu exkluzivní nemovitosti v prestižní lokalitě Prahy 6. Pokud hledáte luxusní bydlení, které splní všechna vaše očekávání, pak je tato nemovitost ideální volbou pro vás. Aktuálně nabízíme v domě další byty k pronájmu o dispozici 4+kk. Neváhejte kontaktovat makléře pro bližší inromace a případnou prohlídku bytů.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresPraha
Pražský obvodPraha 6
Část obceŘepy
UliceSelských baterií
č. domovní / č. orientační312 / 5
Informace o nabídce
Typ smlouvyPronájem
Číslo zakázky77096
Datum aktualizace21.03.2024
K dispozici od01.03.2024
Druh objektuSmíšená
Umístění objektuCentrum obce
VybavenoNe
Užitná plocha m265
Celková podlahová plocha m265
Počet teras2
ElektřinaElektro - 380 V
Plocha zahrady m2250
Rok kolaudace2024
Datum nastěhování01.03.2024
Počet podlaží objektu1
Číslo podlaží v domě3
Popis bytu
KategorieByty
Dispozice bytu2+1
VlastnictvíOsobní
Stav bytuNovostavba
OdpadKanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
email: fullname: