Obchodní prostor k pronájmu 155 m2 s ateliérem v rezidenčním komplexu Port Karolina, Karlín.

Obchodní prostor k pronájmu 155 m2 s ateliérem v rezidenčním komplexu Port Karolina, Karlín.
83 000 / měsíc + služby bez DPH (topení, teplá a studená voda, služby ve stavebnictví), bez elektřiny a internetu Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Nabízíme k pronájmu velice lukrativní obchodní prostory o celkové rozloze 155 m2 s ateliérem v přízemí reprezentativní novostavby projektu Port Karolína, která se nachází v prestižní částí pražského Karlína na Rohanském ostrově nedaleko stanice metra Křižíkova. Jedná se o rohovou jednotku s okny od podlahy ke stropu na dobře viditelné východní a severní straně budovy. Další funkcí je samostatný prostor v zadní části jednotky o rozloze 50m2, který lze použít jako „ateliér“, s ložnicí, obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou, kterou lze alternativně použít jako samostatný pracovní prostor (obchod / konferenční místnost) / kancelář atd.). Jednotku v nynějším stavu shell&core lze použít pro různé účely, včetně předváděcí místnosti, prodejní kanceláře, salonu, ordinace nebo reprezentativní kanceláře. Prostory jsou ihned dostupné k pronájmu a budou upraveny dle požadavků klienta.
Prostory mají vlastní vstupní dveře přímo z ulice (vysoká viditelnost pro projíždějící provoz a chodce), druhý vchod z budovy, bezpečnostní dveře se samosvorným mechanismem, bezpečnostní dvojité sklo, úplná příprava na bezpečnostní systém, plně klimatizované, výška stropu 3 m, ústředního topení, osvětlení, kabeláže bezpečnostního systému, venkovní žaluzie na oknech, k dispozici parkovací místo k pronájmu v podzemní garáži. Prostory nejsou vhodné pro výrobu potravinářských výrobků a jsou kolaudovány jako prodejna nepotravinářského zboží. Majitel požaduje kauci v hodnotě dvou měsíčních nájmů.

K dispozici od 1.března.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresPraha
Pražský obvodPraha 8
Část obceKarlín
UliceBreitfeldova
č. domovní / č. orientační704 / 1
Informace o nabídce
Typ smlouvyPronájem
Číslo zakázky77193
Datum aktualizace21.03.2024
K dispozici od01.03.2024
Druh objektuPanelová
VybavenoNe
Plocha užitná m2155
Počet míst k parkování1
OstatníVýtah
Rok kolaudace2020
Datum nastěhování01.03.2024
Počet podlaží objektu10
Číslo podlaží v domě1
Popis prostoru
Typ domuPatrový
Druh prostorObchodní
Stav prostoruNovostavba
OdpadKanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška148/2007 Sb.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
fname: