Prodej luxusního nadstandardního bytu 5+kk, 181 m², Praha - Vinohrady, terasa, balkon, 2x parkování

Prodej luxusního nadstandardního bytu 5+kk, 181 m², Praha - Vinohrady, terasa, balkon, 2x parkování
- včetně provize a právního servisu Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Nabízíme k prodeji jedinečný mezonetový byt 5+kk, který se nachází v lukrativní části Prahy-Vinohrady, ulice Šafaříkova. Celková výměra bytu činí 181 m2, díky čemu je byt velmi prostorný a vzdušný. Jedinečná nabídka nadstandardního bydlení v blízkosti centra města. K bytu náleží také balkon 10 m2 a střešní terasa (50 m2) s krásným výhledem. Celkem k užívání 241 m2. Velkou výhodou jsou dvě parkovací místa ve dvoře k výhradnímu užívání.

Byt se nachází v pátém a šestém patře udržovaného cihlového domu s výtahem. Přízemí sestává z předsíně (5 m2), prostorného obývacího pokoje (43 m2) opticky propojeného s jídelní částí a designovou kuchyní (35 m2), kterou je možné oddělit praktickými prosklenými dveřmi. Dále je v přízemní technická místnosti s pračkou, sušičkou a plynovým kotlem a dvě samostatné toalety. Z jídelní části je vstup na balkon orientovaný do vnitrobloku.

V prvním patře se nachází tři neprůchozí pokoje. Hlavní ložnice (30 m2) nabízí dostatek soukromí - disponuje vlastní designovou koupelnou s vanou, sprchovým koutem a toaletou (8 m2), šatnou (5 m2) a poskytuje dostatek úložných prostor. Ke dvěma dalším pokojům (12,5 m2 a 24 m2) je v patře další samostatná koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou (6 m2). Z prvního patra vedou schody na střešní terasu s výhledem na město. Orientace je na východ, západ a na jih. Na terase je elektrická pergola.

Byt je nadstandardně vybavený nábytkem na míru, díky čemu nabízí dostatek úložných prostor a je velmi prakticky řešený. Samozřejmostí je klimatizace a alarm. Na oknech orientovaných do vnitrobloku jsou bezpečnostní rolety. Součástí vybavení je 2x lednice na víno, kuchyňská linka od studia Poggenpohl s elektrickými servopohony a vestavěnými spotřebiči Siemens a Gaggenau. Dokonalý design tohoto unikátního bytu dotváří hoblované dubové podlahy a sanita značky Villeroy & Boch.

Oblíbená lokalita pražských Vinohrad nabízí vynikající občanskou vybavenost. V okolních udržovaných ulicích je množství restaurací, kaváren, obchodů, pošta, mateřská či základní škola. Dobré dopravní spojení - tramvaj 2 min. od domu, stanice metra linka "C " I. P. Pavlova a linka "A" / "C" Muzeum v docházkové vzdálenosti. Aktivně je možné trávit čas v parcích Grébovka a Folimanka.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresPraha 2
Část obceVinohrady
UliceŠafaříkova
č. domovní / č. orientační371 / 371
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky72163
Datum aktualizace10.10.2023
Druh objektuCihlová
Umístění objektuCentrum obce
VybavenoAno
Celková podlahová plocha m2181
Plocha balkónu m210
Počet balkónů1
Plocha terasy m250
Počet teras1
Počet parkovišť2
OstatníVýtah
StavbaOstatní
Počet bytů20
Počet sklepů1
Počet podlaží objektu7
Číslo podlaží v domě6
Popis bytu
KategorieByty
Dispozice bytu5+kk
VlastnictvíOsobní
Stav bytuVelmi dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška78/2013 Sb.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktní formulář

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
phone: lname: