Španělsko - Marbella, jedinečný penthouse 4+kk k prodeji, exkluzivní lokalita, 129 m2 + terasa 90 m2

Španělsko - Marbella, jedinečný penthouse 4+kk k prodeji, exkluzivní lokalita, 129 m2 + terasa 90 m2

Popis nabídky

Hledáte nemovitost ve Španělsku v oblasti Costa Del Sol? Rádi Vám poradíme s výběrem. Nabízíme prázdninové nemovitosti, investiční nemovitosti i nemovitosti k trvalému bydlení. Zajistíme pro Vás kompletní realitní servis včetně následného pronajímání.

Moderní penthouse u pláže v nádherné části východní Marbelly.

Stylový mezonetový penthouse nabízí klidné bydlení v moderním otevřeném apartmánu, kde se vnitřní prostory plynule propojují s venkovním terasou, která poskytuje celodenní slunce a prostor pro venkovní posezení odpočinek. Tato nemovitost se prodává hezky zařízená a náleží k ní dvě parkovacími stání.

První patro tvoří hlavní obytná část se vstupní halou oddělující otevřený obývací pokoj a kuchyň v západním části a dvě ložnice a koupelny na východní straně. Penthouse má dokonalou orientaci z východu na západ a je možné sledovat východ i západ slunce. Místnosti jsou hodně světlé, ale chráněny důmyslnými systémy filtrů, které udržují nemovitost v chladu i při letním slunci. Vysoce kvalitní keramická podlaha ve všech pokojích, klimatizace, elektrické žaluzie a telefonem ovládaný systém chytré domácnosti zajišťují dokonalé pohodlí.

V patře se nachází hlavní ložnice a koupelna, které nabízejí více než 40 m2 luxusu a výhled na okolní přírodu a moře. Přístup z obývacího pokoje přes dřevěné schodiště kombinující dřevo a sklo v otevřeném prostoru.

Uzavřený komplex 30 luxusních apartmánů s mezinárodní komunitou majitelů. Budova byla dokončena a vyprodána přibližně v roce 2019, kromě tohoto penthousu, který si developer ponechal a nyní jej poprvé nabízí k prodeji. Nachází se na nejlepším místě v komunitě a prodává se jako nový.

Carib Playa má senzační písečné pláže a kouzlo uvolněné atmosféry. Pláže mezi Cabopino Marina a Marbesa/ Elviria. Jedná se o jedinou moderní bytovou výstavbu v této oblasti, kterou tvoří převážně soukromé vily. Prodejní cena nemovitosti je 1.100.000 Eur.

Parametry nabídky

Lokalita
UliceSkryto
č. domovní / č. orientačníSkryto
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky76540
Datum aktualizace10.10.2023
Druh objektuCihlová
Umístění objektuCentrum obce
Typ bytuLoft
VybavenoAno
Užitná plocha m2219
Celková podlahová plocha m2129
Plocha terasy m290
Počet teras1
Počet garáží2
Počet sklepů1
Počet podlaží objektu5
Číslo podlaží v domě4
Popis bytu
KategorieByty
Dispozice bytu4+kk
VlastnictvíOsobní
Stav bytuNovostavba
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.
Nabídka se nachází v obci Marbella. Pro upřesnění adresy kontaktujte makléře.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
fname: phone: