Pronájem Praha - Průhonice - část Zátiší, rodinný dům 5+1, 550 m², krásná zahrada, bazén, garáž

Pronájem Praha - Průhonice - část Zátiší, rodinný dům 5+1, 550 m², krásná zahrada, bazén, garáž
130 000 / měsíc + energie, služby 15.000,- Kč Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Nabízíme k pronájmu luxusní rodinnou vilu o dispozici 5+1 v oblíbené rezidenční lokalitě Průhonic - část Rozkoš, Praha - západ. Dům s užitnou plochou přibližně 550 m2 je situován v klidné a tiché ulici v zástavbě honosných vil. Předností domu je velký pozemek s krásnou a udržovanou zahradou, terasou a bazénem. Velkou výhodou je také garáž pro 2 auta a tepelné čerpadlo.

V přízemí domu se nachází vstupní chodba, prostorný obývací pokoj s krbem a přístupem na terasu a na zahradu, s jídelní částí, moderní kuchyně vybavená vestavěnými spotřebiči, technická místnost a koupelna s vanou a toaletou. V prvním patře se nachází celkem 3 ložnice - hlavní ložnice s balkonem a s prostornou šatnou a vlastní koupelnou s vanou, sprchovým koutem a WC, další dvě ložnice (jedna s přístupem na balkon) a další koupelna. Z hlavní ložnice a pokoje s balkonem je výhled na zahradu a bazén. V prvním patře je také další koupelna s vanou a toaletou. V druhým patře je velký otevřený prostor, který je možné využívat dle potřeby - zázemí pro hosty, posilovna, kancelář.

Domu dominuje krásné dřevěné schodiště. Bydlení uspokojí i ty nejnáročnější klienty. V domě je také centrální vysavač, satelit, datové kabely, 5G internet. K dispozici ihned.

Jedinečná lokalita přibližně 15 km od centra Prahy a zároveň v blízkosti přírody - Průhonický park a zámek, dendrologická zahrada. Obec Průhonice nabízí veškerou občanskou vybavenost - v obci se nachází základní škola, hřiště pro děti, fotbalové a skateboardové hřiště, kostel, zdravotní středisko, lékárna, pošta, banky, řada dobrých restaurací. V blízkosti také mezinárodní škola Prague British International School. Dobrá dopravní dostupnost na dálnicí D1. Autobusová zastávka v těsné blízkosti domu. Obec sousedí také s komerční zónou Průhonice–Čestlice.

Parametry nabídky

Lokalita
UliceSkryto
č. domovní / č. orientačníSkryto
Informace o nabídce
Typ smlouvyPronájem
Číslo zakázky75425
Datum aktualizace10.10.2023
K dispozici od01.12.2022
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
Dispozice5 a více pokojů
VybavenoČástečně
Zastavěná plocha m2200
Užitná plocha m2550
Plocha parcely m21000
Počet balkónů2
Počet teras1
Počet garáží1
Počet bazénů1
Datum nastěhování01.12.2022
Počet podlaží objektu3
Číslo podlaží v domě
Popis domu
KategorieDomy a vily
Druh domuRodinný dům
Typ domuPatrový
Stav domuVelmi dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaC - Úsporná
Vyhláška78/2013 Sb.
Nabídka se nachází v části obce . Pro upřesnění adresy kontaktujte makléře.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
fullname: fname: