Pronájem Praha - Kobylisy, byt 5+kk, 178 m² (127 m² + 2x terasa a balkon 51 m²), hezký výhled, garáž

Pronájem Praha - Kobylisy, byt 5+kk, 178 m² (127 m² + 2x terasa a balkon 51 m²), hezký výhled, garáž
- + energie a služby, NÁJEMCE NEHRADÍ PROVIZI Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Nabízíme k pronájmu krásný světlý byt o dispozici 5+kk, který je situován v klidné části Prahy 8 – Kobylisy, ulice Na Hlinách. Prostorný a zajímavě řešený byt se nachází ve 2. patře novostavby z roku 2009 s výtahem a jeho velkou předností jsou velkorysé terasy a balkon - prostorná jižní a západní terasa s hezkým výhledem na Prahu má plochu 42,21 m², další jižní terasa 6,24 m2 a balkon do parku 3 m2. Celkem k užívání 177,73 m2. Součástí pronájmu je i garážové parkovací stání a sklep. Další parkování je možné za závorou přímo u domu.

Byt sestává z předsíně, prostorného obývacího pokoje s jídelním koutem a kuchyní a čtyř dalších pokojů. Všechny pokoje jsou neprůchozí, díky čemu je byt velmi praktický. Z obývacího pokoje jsou tři vstupy na prostornou terasu s výhledem na panorama Prahy a na Pražský hrad. Dále byt nabízí tři samostatné pokoje, jeden z nich s balkonem a hlavní ložnici (čtvrtý pokoj) s přístupem na druhou terasu a s vlastní koupelnou vybavenou sprchovým koutem a toaletou. Byt kromě toho disponuje koupelnou s vanou a další samostatnou toaletou. V chodbě je ještě komora s pračkou a sušičkou. Kuchyňská linka s prvky z masivního dřeva a pracovní deskou z kamene nabízí dostatek pracovního i úložného prostoru a je kompletně vybavena vestavěnými kvalitními spotřebiči Siemens - indukční elektrický sporák s sklokeramickou deskou, elektrická trouba s parním pečením a elektronickými recepty, další separátní mikrovlnná trouba a velká myčka; dále je v kuchyni americká lednice, která poskytuje dostatek prostoru i větší rodině. Byt má vlastní vytápění novým automatickým plynovým kotlem Viessmann s ekvitermní regulací a díky své jižní orientaci je energeticky velmi úsporný.

Byt se nabízí k pronájmu kompletně zařízený dle fotografií a bude vymalován na bílo. V chodbě a ve dvou dalších pokojích jsou prostorné vestavěné skříně WoodFace, díky kterým není v bytě problém s úložným prostorem. Celkově se jedná o nadstandardní bydlení vhodné i pro náročnější klienty a rodiny s více dětmi. Je to jediný byt na patře, což jieho obyvatelům zajišťuje maximální soukromí.

Lokalita s výbornou dostupností do centra města a s veškerou občanskou vybaveností v místě. Tramvajová zastávka "Ke Stírce" 200 metrů od domu, stanice metra Kobylisy 400 m od domu. Metrem do centra 7 minut jízdy, autem do centra 10 -15 minut jízdy. Nadstandardní spojení i v noci zajišťují dvě noční linky tramvají a tři noční linky autobusů. V blízkosti zeleně - přírodní památka Okrouhlík, Trója, Zoo. Aktivní vyžití - koupaliště 150 m, sportoviště, bazén Šutka 10 minut.

Cena nájmu 33.000 Kč + poplatky je platná při pronájmu do 15.6.2020. Standardní cena nájmu je 35.000 Kč + poplatky. Provize je hrazená majitelem, nájemce nehradí provizi.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresPraha 8
Část obceKobylisy
UliceNa hlinách
č. domovní / č. orientační1843 / 1843
Informace o nabídce
Typ smlouvyPronájem
Číslo zakázky71431
Datum aktualizace10.10.2023
Druh objektuCihlová
VybavenoAno
Celková podlahová plocha m2178
Počet balkónů2
Počet teras1
Počet parkovišť1
Počet garáží1
OstatníVýtah
Počet sklepů2
Užitná plocha přízemí m2177
Datum nastěhování01.11.2021
Počet podlaží objektu4
Číslo podlaží v domě3
Popis bytu
KategorieByty
Dispozice bytu5+kk
VlastnictvíOsobní
Stav bytuVelmi dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaC - Úsporná
Vyhláška78/2013 Sb.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktní formulář

Tato nemovitost už má svého nového nájemníka. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
fullname: phone: fname: