Pronájem luxusního zařízeného bytu 4+kk na Novém Městě (180m2), 2 koupelny, balkón, ulice Na Hrobci.

Pronájem luxusního zařízeného bytu 4+kk na Novém Městě (180m2), 2 koupelny, balkón, ulice Na Hrobci.
130 000 / měsíc + poplatky 6.000Kč/měs. + elektřina a plyn přepis na nájemce (cca 15.000Kč/měs.) Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Pronájem luxusního zařízeného bytu 4+kk na Novém Městě o rozloze 180 m2, který se nachází v prvním patře s výtahem s krásným výhledem na řeku Vltavu v ulici Na Hrobci.

Interiér bytu nabízí prostorný obývací pokoj ke kterému je připojena plně vybavená kuchyň a jídelna. Tento otevřený prostor skýtá možnost rodinného a společenského života. Dále jsou v bytě 2 ložnice, 2 en suite koupelny , pracovna (možnost předělat na další ložnici) a balkón. V kuchyni je umístěn centrální pracovní pult s plynovým sporákem, drtička odpadu. Byt disponuje nádhernou koupelnou, která je obložena mramorem, vybavená vanou a WC a k dispozici je zde krásné kamenné umyvadlo. Interiéry disponuje vysokými stropy až přes 3 metry a velkými okny, která nabízejí nádherný výhled do parku a na řeku Vltavu. Je vybaven chytrými spotřebiči a kvalitními materiály, mramorem, vysoce jakostním dřevem a luxusními keramickými předměty. V bytě je také alarm, bezpečnostní dveře, pračka, sušička, TV, kamerový systém.

Místo je klidné, apartmá má výhled na Rašínovo Nábřeží a řeku, v blízkosti je spousta zeleně a botanická zahrada. V místě je mnoho restaurací, obchodů, lékárny, nemocnice a podobně. Nedaleko je také hrad Vyšehrad, místo, které určitě stojí za návštěvu. Dopravní podmínky v této oblasti jsou také velmi dobré. Tramvajová zastávka je přímo u domu, přepravní službu zajišťuje několik tramvajových linek, z toho jedna noční. Odtud to není daleko na Karlovo náměstí, které je důležitým dopravním uzlem.

Byt je primárně nabízený na dlouhodobý pronájem případně střednědobý, ale je možné jej využít i na firemní akce, promo akce, focení či natáčení. Majitel požaduje kauci v hodnotě 3 měsíčních nájmů.

K dispozici od prosince.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresPraha
Pražský obvodPraha 2
Část obceNové Město
UliceNa hrobci
č. domovní / č. orientační410 / 1
Informace o nabídce
Typ smlouvyPronájem
Číslo zakázky70406-1
Datum aktualizace06.11.2023
K dispozici od01.12.2023
Druh objektuCihlová
Umístění objektuCentrum obce
VybavenoAno
Užitná plocha m2180
Celková podlahová plocha m2180
Plocha balkónu m22
Počet balkónů1
OstatníVýtah
Datum nastěhování01.12.2023
Počet podlaží objektu5
Číslo podlaží v domě2
Popis bytu
KategorieByty
Dispozice bytu4+kk
VlastnictvíOsobní
Stav bytuVelmi dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaE - Nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
fullname: phone: