Praha, pronájem nezařízených kancelářských prostor (51m2), Vratislavova ul, Vyšehrad, Praha 2

Praha, pronájem nezařízených kancelářských prostor (51m2), Vratislavova ul, Vyšehrad, Praha 2
17 000 / měsíc + záloha na služby 600,-/měsíc(úklid, spotřeba vody a elektřiny ve společných prostorách domu, odvoz odpadu, zálohu na spotřebu vody) + energie na najemce Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o rozloze 51 m2 v prvním patře v nově zrekonstruované budově bytového domu pod Vyšehradem v blízkosti Vltavy a jednu zastávku tramvají od metra Palackého náměstí. Rekonstrukce byla provedena na vysoké úrovni s důrazem na použité materiály, funkčnost a požadavky na moderní pracovní prostředí.
Užitná plocha 51,02 m2: 2 samostatná pracoviště/místnosti, oddělená místnost s kuchyňkou, 1 x WC. Kuchyně je vybavená troubou a lednicí. WC vybaveno sanitou Villeroy & Boch a bateriemi Hansgrohe. Topení je individuální plynové (plynový kotel Vaillant), radiátory Vogel a Noot.
Povrchy: obklady a dlažby na wc, dlažby v místnosti s kuchyní, ostatní podlahy připravené pro instalaci finální krytiny do 10mm. Vstupní dveře jsou bezpečnostní třída 4, vstupní a interiérové dveře mají výšku 210 cm. Ostatní vybavení: videotelefon, EZS(elektronické zabezpečení), strukturovaná kabeláž, RACK(přívody Telefónica O2, UPC). Majitel požaduje vratnou kauci v hodnotě tří měsíčních nájmů.

Lokalita má plnou občanskou vybavenost, v okolí domu najdete obchody, školy, školky, zdravotnická, kulturní a sportovní zařízení, restaurace, bary, kavárny.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresPraha
Pražský obvodPraha 2
Část obceVyšehrad
UliceVratislavova
č. domovní / č. orientační1 / 21
Informace o nabídce
Typ smlouvyPronájem
Číslo zakázkyK-2
Datum aktualizace22.03.2024
K dispozici od01.05.2024
Druh objektuSmíšená
VybavenoNe
Zastavěná plocha m251
Plocha užitná m251
OstatníVýtah
Datum nastěhování01.05.2024
Počet podlaží objektu6
Číslo podlaží v domě2
Popis prostoru
Typ domuPatrový
Druh prostorKanceláře
Stav prostoruVelmi dobrý
OdpadKanalizace
PlynPlynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
email: phone: fname: