Praha 6,pronájem zcela nového bytu 4+k (130m2), terasa 20m2, parkovací st., ulice Selských baterií

Praha 6,pronájem zcela nového bytu 4+k (130m2), terasa 20m2, parkovací st., ulice Selských baterií
54 000 / měsíc + služby 650Kč/osoba + elektřina Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Nabízíme k pronájmu zcela nový byt 4 + kk o velikosti 130m² s terasou 20m2, které se nachází ve druhém podlaží zcela nového třípodlažního domu bez výtahu v ulici Selských baterií v části obce Řepy, Praha 6. Tato luxusní nemovitost je určena pro ty, kteří si cení komfortu a elegance.

Byt je k dispozici nezařízený, tak aby si ho mohl každý dovybavit dle svých vlastních představ a potřeb. Vstupní prostor s úložným prostorem je propojen s moderně vybavenou kuchyní, která je kompletně vybavena elektr. spotřebiči vysoké kvality (lednice s mrazničkou, mirkovlnná trouba, indukční varná deska, myčka a elektrická trouba). K dispozici je také pracovna / TV místnost, která poskytuje ideální prostor pro práci nebo soukromé zábavy.

V bytě se nachází celkem tři koupelny a extra toaleta. První koupelna je vybavena sprchovým koutem a toaletou, zatímco druhá nabízí luxusní vanu a dvě umyvadla. Dále tu najdete dva dětské pokoje s vestavěnými skříněmi a jednu hlavní ložnici s vlastní šatnou a koupelnou vybavenou toaletou a sprchovým koutem. Pokoje umožňují vstup na terasu. V celém bytě jsou kvalitní dubové podlahy a klimatizace se stropním ochlazováním, která vám poskytne dokonalý komfort i v horkých letních dnech. Na oknech jsou předokenní venkovní žaluzie, která jsou nejúčinnějším prostředkem při regulaci slunečních paprsků.

Tato luxusní nemovitost je vybavena moderními technologiemi pro vaše pohodlí. V ceně pronájmu je již zahrnut internet a společná televizní anténa, abyste si mohli užívat multimediální zábavu bez starostí. Pro obyvatele domu bude k dispozici společná zahrada s posezením a venkovní kuchyňí s grilem.Součástí nabídky je také jedno parkovací stání, které je již zahrnuto v ceně. Dále máte možnost využít bezplatného parkování v ulici.

Tato výjimečná nemovitost se nachází v klidné a žádané lokalitě, která nabízí v blízkosti veškerou občanskou vybavenost. Máte tak snadný a rychlý přístup k restauracím, obchodům, školám a zdravotnickým zařízením. Nabízíme vám jedinečnou příležitost pronajmout si tuto luxusní nemovitost, která představuje dokonalé místo pro život v nejvyšším standardu. Aktuálně jsou v domě k pronájmu další dva byty o dispozici 2+1 a 4+kk. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresPraha
Pražský obvodPraha 6
Část obceŘepy
UliceSelských baterií
č. domovní / č. orientační312 / 5
Informace o nabídce
Typ smlouvyPronájem
Číslo zakázky77099
Datum aktualizace16.04.2024
K dispozici od01.03.2024
Druh objektuSmíšená
Umístění objektuCentrum obce
VybavenoNe
Užitná plocha m2150
Celková podlahová plocha m2130
Plocha terasy m220
Počet teras1
Počet parkovišť1
ElektřinaElektro - 380 V
Plocha zahrady m2250
Rok kolaudace2024
Datum nastěhování01.03.2024
Počet podlaží objektu3
Číslo podlaží v domě2
Popis bytu
KategorieByty
Dispozice bytu4+kk
VlastnictvíOsobní
Stav bytuNovostavba
OdpadKanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
fname: email: fullname: lname: