Commercial space for rent 155 square meters with a studio in a residential complex Port Karolina.

Commercial space for rent 155 square meters with a studio in a residential complex Port Karolina.
83 000 CZK / měsíc + sevices excluding VAT (heating, hot and cold water, building services), electricity and internet excluded Show on map Contact a broker

Description

Nabízíme k zapůjčení vysoce lukrativní obchodní prostory o celkové rozloze 155m2 s ateliérem v přízemí reprezentativní novostavby projektu Port Karolína, který se nachází v prestižní části pražské Karlíny na Rohanském ostrově nedaleko stanice metra Křižíkova. Jedná se o rohovou jednotku s okny od podlahy ke stropu na dobře viditelné východní a severní straně budovy. Další funkce je samostatný prostor v zadní části jednotky o rozloze 50m2, který lze použít jako „ateliér“, s ložnicí, obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou, kterou lze alternativně použít jako samostatný pracovní prostor (obchod / konferenční místnost) / kancelář atd.) . Jednotku v nynějším stavu prostředí a jádro lze použít pro různé účely, včetně předváděcích místností, prodejních kanceláří, salonu, ordinace nebo reprezentativních kanceláří. Prostory jsou ihned dostupné k zapůjčení a budou upraveny dle požadavků klienta.
Prostory mají vlastní vstupní dveře přímo z ulice (vysoká viditelnost pro projekční provoz a chodce), druhý vchod z budovy, bezpečnostní dveře se samosvorným mechanismem, bezpečnostní dvojité sklo, úplná příprava na bezpečnostní systém, plně funkční, výška stropu 3 m, ústředního topení, osvětlení, kabeláže bezpečnostního systému, venkovní žaluzie na oknech, k dispozici parkovací místo k zakoupení v podzemní garáži. Prostory nejsou vhodné pro pekárnu, kavárnu, bistro.

Parameters

Location
DistrictPrague
Prague districtPrague 8
Part of cityKarlín
StreetBreitfeldova
House number704 / 1
Information about the property
Contract typeLease
Order number77193
Date21.03.2024
Available from01.03.2024
Object kindPanel
EquippedNo
Usable area m2155
Number of parking places1
OtherLift
Year of substantial inspection2020
Date of moving in01.03.2024
Number of building floors10
Number of floor in building1
Note area
Type of houseStorey
Type of areasCommercial
Condition areaNew building
WasteSewerage
Energy performance certificate
Energy efficiency classG - Extremely wasteful
Energy Performance Certificate drawn up in accordance with148/2007 Sb.

Are you interested in this property?

Contact the broker directly

Contact form

*
*
*
lname: email: fname: