Španělsko - Marbella, luxusní vila 324 m2 + terasa 533 m2, výhled, infinity pool, Benahavis

Španělsko - Marbella, luxusní vila 324 m2 + terasa 533 m2, výhled, infinity pool, Benahavis

Popis nabídky

Hledáte nemovitost ve Španělsku v oblasti Costa del Sol? Rádi Vám poradíme s výběrem. Nabízíme prázdninové nemovitosti, investiční nemovitosti i nemovitosti k trvalému bydlení. Zajistíme pro Vás kompletní realitní servis včetně případného následného pronajímání.

Villa Malibu - zbrusu nová úžasná vila se čtyřmi ložnicemi, která se nachází v krásném prostředí jedinečného uzavřeného areálu Monte Mayor v Benahavis. Monte Mayor nabízí vlastní 24hodinovou ostrahu a je ideální pro náročné klienty, kteří hledají klid, soukromí a bezpečí, ale zároveň chtějí být v blízkosti pláží a rušnějšího života - v blízkosti je Marbella (23 km), Puerto Banus (15 km) i Estepona (25 km).

Luxusní vila nabízí nádherný výhled na Středozemní moře a vysokou kvalitu provedení. Budoucímu majiteli nabízí hlavní obývací část, čtyři ložnice, prostor pro kancelář, terasu a infinity bazén. Úchvatná střešní terasa nabízí další prostor, kde je možné vybudovat venkovní kuchyň s grilem, posilovnu nebo vířivku. Na střešní terasu lze umístit také solární panely.

Hlavní obytný prostor má 88 m2 a tvoří ho obývací pokoj, jídelní kout a otevřená kuchyně. Pokoje mají nádherný výhled do krajiny a díky velkým oknům plynule splývají s terasou a bazénem. Do druhého křídla vily se vchází přes centrální atrium a chodbu a nabízí 4 ložnice (všechny s koupelnou). Hlavní ložnice má celkem 40 m2. Podlahové vytápění v celém domě, klimatizace Aerotherm, obklady nejvyšší kvality, luxusní kuchyně se spotřebiči Siemens nebo Bosch a koupelnové vybavení od společností Roca, Grohe nebo Villeroy & Boch.

Volitelné doplňky za příplatek: kuchyňské spotřebiče Miele nebo Gaggenau, vyhřívaný bazén, venkovní kuchyně, bar & BBQ na střešní terase, vestavěná jacuzzi na střešní terase.

Prodejní cena nemovitosti je 1 975 000 Eur.

Parametry nabídky

Lokalita
UliceSkryto
č. domovní / č. orientačníSkryto
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky76290
Datum aktualizace12.04.2024
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Umístění objektuCentrum obce
Dispozice5 a více pokojů
VybavenoAno
Zastavěná plocha m2250
Užitná plocha m2324
Plocha parcely m23807
Počet teras2
Počet garáží1
Počet bazénů1
Počet podlaží objektu2
Číslo podlaží v domě
Popis domu
KategorieDomy a vily
Druh domuVila
Typ domuPatrový
Stav domuNovostavba
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.
Nabídka se nachází v obci Marbella. Pro upřesnění adresy kontaktujte makléře.

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
fname: